adie's FotoPage
(012-3556732)
By: adie awang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Jun-2010 05:42 Email | Share | | Bookmark
PERKAHWINAN BHAH & JANG

 
 
 
View all 12 photos...


Saturday, 31-Oct-2009 10:10 Email | Share | | Bookmark
PERTUNANGAN FISA & SHAH

 
 
 
View all 8 photos...
terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami.
doa kami semoga anda berpuas hati dengan hasil kreativiti kami.
semoga ikatan pertunangan berkekalan dan berakhir di jinjang pelamin... amin


Friday, 24-Jul-2009 16:37 Email | Share | | Bookmark
STUDIO KEMPORI DAERAH GOMBAK

 
 
 
View all 4 photos...


Saturday, 13-Jun-2009 05:22 Email | Share | | Bookmark
Perjalanan ke Phuket

pantai Karen, phuket
puncak bukit phuket
 
View all 6 photos...
Jam 6 pm (7hb Jun) aku, family rakan sekerja ku bergerak menggunakan kenderaan sendiri (aku membawa Avanza, member drive myvi) menunju ke destinasi pertama kami, Sg Petani. Setelah beberapa kali berhenti (maklum le anak kecik2, ada je halnya), jam 12 tghmlm. kami selamat tiba di Sg.Petani., rumah rakan sejawat ku, tujuan hanya 1, nak rest..
(8hb Jun), jam 5 am, kami dah pn bersiap tuk terus ke border Padang Besar, sempat singgah solat sekejap, n sarapan ala kadar. Sampai di Changlun, wat insuran 3part, kena byr rm25 (pasal kreta aku kira MPV). jam 9 kami smpai diborder, tukar duit, aku just tukar Rm1000 je. isi minyak penuh2. pas tu terus ke immegration, cop paspot, semua x ada masalh.
Selesai semua itu, kami meneruskan perjalanan ke destinasi kami, Phuket. Perjalanan di Thai, memang seronok, sebab x da tol, dan sistem jalannya plak guna sistem nombor. utk ke Phuket just mbik line no 4 je...
Setelah melalui perjalanan yang panjang lagi jauh, jam 5 pm, kami baru sampai di Phuket... huhu... berjaya juga kami, w/pun beberapa kali tersasar di haluan, (bukan sesat hehehe). terus mencari hotel yg "mampu duduk", dengan byran 750bhat semalam, kira ok le..
(9hb Jun) sepanjang hari kami habiskan masa rounder kat Phuket, anak-anak aku begitu sronok bermandi-manda. tak tergambar dgn kata2.
(10hb Jun), pas je chek-out, terus je mencari sarapan dan tapau, kot2 time perjalanan nanti kelapar dsb. kami meneruskan perjlnn ke Had Yai. Dlm perjlnn smpat meninjau2 di Phatalung, singgah di Krabi untuk makan t/hari. kami tiba di Had Yai dlm jam 6 pm, sempat solat asar jamak tak'hir di masjid kg baru, area hadyai... (di situ le wife aku tertinggal jam tangan). setiba di hadnyai...ape lagi, cari hotel le,, yg mampusewa.. dapat hotel dgn byrn 800bhat, nama hotel tu aku lupa plak. malam tu kami rounder2 Hadyai smbil mencari makan.
(11hb Jun) Had Yai terkenal dgn tmpt shopingnya.. pagi2 lagi kami dah bangun utk tujuan itu... wife aku smpat le shoping handbag..aku plk, x da pape yg nak dibeli.. aku dah biase dtg sini so... bg aku yg penting family aku.. dia nak bli ape,, bli je le....
time petang tu... kami ke Songkla, Samila Beach, saje nak g tengok pantai n patung lagenda patung duyung.. sempat jgk anak2 aku mandi-manda di sana.selesai semua tu kami bertolak pulang ke HadYai,
(12hb Jun) pagi-pagi aku sorang2 ke pasar Satisuk, saje last shoping, nak abiskn duit siam ni. jam 12t/hari kami chek-out, n terus menuju ke border, sadao.. @ bukit kayu hitam. selepas cop paspot. kami terus menuju ke KL.. tiba di rumah dlm jam 10 mlm...
tamat la perjalanan kami sejauh 2340km. Aku sorang2 drive... hehehe... penat tapi seronok... lain kali nak drive smpi Bangkok plak...




Saturday, 6-Jun-2009 16:29 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU IS & ROSE SOFEA

 
 
 
View all 6 photos...
Selamat Pengantin Baru buat Rose n Is.... semoga akan berkekalan hingga ke akhir hayat..

terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami...sebar-sebarkanlah pada kekawan... tq...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net